ספגטי בולונז

  • מקור המנה
    איטלקי
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
1 חבלית ספגטי
 
לרוטב:
 
1 בצל קצוץ דק
2\1 ק"ג בשר בקר טחון
שום
3 כפות רסק עגבניות
מעט מים רותחים
מלח, פלפל לבן \ שחור
כמון
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן.
 
2. מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את הבשר והשום ומטגנים תוף ערבוב עד שהבשר משחים. מוסיפים את רסק העגבניות ומשבלים כ-2 דקות נוספות, תוך ערבוב. מוסיפים מעט מים רותחים ואת התבלינים. ממשיכים לבשל מספר דקות נוספות.
 
3. מוסיפים את הספגטי לרוטב, מערבבים ומגישים. ניתן גם לצקת את הרוטב לפני הגשה.
Powered by Artvision | Truppo Websites