ריקוט קרומפלי

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
6 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
מעט מרגרינה
אופן ההכנה:
1. מרתיחים את תפוחי האדמה והביצים ומניחים להתקרר.
 
2. לוחקים מחצית מכמות תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות ומניחים בתנית. ממליחים ומניחים מעל פיסות מרגרינה. לוקחים את שארית תפוחי האדמה, שמים מעל הביצים וממליחים.
 
3. מעל הכל מורחים 1 כביע שמנת חמוצה. שמים בתנור עד להזהבה.
Powered by Artvision | Truppo Websites