אופן ההכנה: 1. לחתוך את הבצלים ולטגן אותם עם מרגרינה בטעם חמאה. להוסיף מלח ופלפל לבן על פי הטעם.
2. לשים את החציל על הגריל למשך חצי שעה עד שהוא מעט נשרף. לקרר, לקלף ולחתוך לפרוסות. להוסיף את מרק העוף ואת החצילים לבצלים ולבשל את הכל במשך חצי שעה, מכוסה ומדי פעם לבחוש. לקרר לטמפרטורת החדר, לרסק דרך מסננת ולהחזיר לאש.
3. להוסיף 200 מ"ל שמנת צמחית ולערבב עד לרתיחה. להוסיך אגוז מוסקט לפי הטעם ואת מיץ הלימון.