סלט בריאות ברוטב וניגרט בוטנים

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    5 דקות
מצרכים:
כרוב לבן וכרוב סגול
עלי סלרי, נענע, צנון חתוך, קולורבי, גזר
שברי בוטנים
 
לרוטב:
 
1 כף גדושה חמאת בוטנים
1 כף טחינה גולמעת 3 כפות שמן שומשום
2 כפות סילאן / דבש
מיץ מחצי לימון
מעט מלח
2\1 כוס מים
אופן ההכנה:
1. קוצצים דק את הכרוב, הסלרי והנענע. חותכים את הצנון הקולורבי והגזר לגפרורים דקים או מגררים גס בפומפייה.
 
2. מערבבים את מרכיבי הרוטטב בשיקר.
 
3. לפני ההגשה, יוצקים את הרוטב על הירקות, מערבבים ומפזרים את הבוטנים.
Powered by Artvision | Truppo Websites