סלט ניסואז

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    10 דקות
מצרכים:
200 גרם נתח טונה מעושנת, חתוכה לרצועות
400 גרם שעועית ירוקה
3 ביצים
200 גרם עגבניות שרי חצויות
1 חופן עלי ארוגולה או גרגר הנחלים
400 גרם סלט תפוחי אדמה
1 קופסה או צנצנת פילה אנשובי
1 חופן זיתי קלמנטה
 
לרוטב:
 
3 כפות חומץ שמפנייה 2\1 כפית חרדל דיז'ון
2\1 כפית מלח
4\1 כפית פלפל שחור
10 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. חולטים את השעועית כ- 3 דקות בסיר עם הרבה מים רותחים וחופן מלח מוציאים מהסיר ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח.
 
2. מבשלים את הביצים כ- 6 דקות, כדי להותיר את הלמון מעט רך.
 
3. מסדרים את כל החומרים בקוצות על צלחת הגשה גדולה.
חוצים את הביצים ומניחים אותן מעל, יחד עם רצועות הטונה, פילה האנשובי והזיתים השחורים.
 
4. מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב.
 
5. מגישים לשולחן עם קערית רוטב ליד.
Powered by Artvision | Truppo Websites