סלט עגבניות שרי פיקנטי

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    10 דקות
מצרכים:
החומרים ל4- מנות:
 
20 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
40 גרם גרעיני חמנייה קלופים
2 כפות שמן זית
קמצוץ מלח גס
קמצוץ פלפל שחור   
אופן ההכנה:
1. במחבת עם מעט שמן, על אש נמוכה, קולים עד להזהבה את הגרעינים.
מערבירים לצלחת.
 
2. מניחים את העגבניות במחבת על מנת שיתבשלו קלות.
 
3. שמים את העגבניות, הגרעינים, השמן והתבלינים בקערה. מערבבים ומגישים. 
 
טיפ: מומלץ להגיש את הסלט כשהוא חמים.
להיזהר לא לשרוף את הגרעינים, אחרת הטעם יהיה שונה.
Powered by Artvision | Truppo Websites