סלט תמרים וקאשיו

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    10 דקות
מצרכים:
3 חבילות רוקאט 
15 תמרים מגולענים חתוכים לחתיכות קטנות
100 גרם קאשיו מטוגן
 
לרוטב:
 
1/2 כוס שמן זית
1 כף דבש
1 כף חוצץ בלסמי
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. לחתוך ביד את הרוקאט לחתיכות גסות ולהסויף תמרים חתוכים, לטגן מעט את הקאשיו במחבת ולהסויף לירק.
 
2. לערבב את מרכיבי הרוטב בקערה נפרדת ולהוסיף לסלט לפני ההגשה
Powered by Artvision | Truppo Websites