אופן ההכנה: 1. מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר 3/4 כוס סוכר, עד קבלת קציפה קשה.
2. מערבבים את ה חלמונים עם יתרת הסוכר. מוסיפים את השמן והמיץ. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מקפללים פנימה את הקציפה ומערבבים עד קבלת תערובת אוורירית וחלקה. יוצקים לתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ משומנת או ל-3 תבניות מוארכות.
3. אופים כ-50 קדות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 175 מעלות. עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
טיפ: יש להקפיד לא להשאיר את העוגה יתר על המידה בתנור על מנת שלא תתייבש.