אופן ההכנה: 1. מערבבים את הקמח, הסוכר והקורנפלור. מוסיפים את הביצים והמרגרינה. מערבבים עד קבלת עיסה דלילה אחידה. יוצקים למרכז תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. משטחים לשכבה אחידה ודקה.
2. אופים כ 4-6 דקות, עד שהבצק מזהיב במרכז ומשחים בשוליים.
3. חותכים עיגולים עם סכין, בעזרת כוס בקוטר 8-7 ס"מ. שמים במרכז פתק, 1X6 ס"מ. מקפלים לשניים ומחזיקים למעלה, לא להדק. מניחים על שולי קערה, מלמעלה, ומקפלים את 2 צידי העוגייה, משנה צידי התבנית, כך שנוצרת צורה של קונכייה. מהדקים קצת, ושומרים בתוך כוס כדי שלא תאבד הצורה. שמים בתבנית מאפינס או במנג'טים.