עוגיות תמרים

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
2 חבילות מרגרינה רכה
2 שקיות אבקת אפייה
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות סוכר
אבקת סוכר
1 ק"ג קמח
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
 
למלית:
 
2 קופסאות ממרח תמרים
אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)
קינמון
אופן ההכנה:
1. מערבבים את המרגרינה עם אבקת האפייה, הסוכר וניל והסוכר. מוסיפים בהדרגה את הקמח והנוזלים. לשים עד קבלת בצק.
 
2. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים. מרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים את ממרח התמרים ומפזרים קינמון ואגוזים. מגלגלים לרולדות הדוקות.
 
3. אופים 20 דקות בחום בינוני של 175 מעלות. עד שהרולדות מזיהבות.
 
4. בוזקים אבקת סוכר. פורסים את הרולדות בעודן חמות.
Powered by Artvision | Truppo Websites