אופן ההכנה: 1. מערבבים את מרכיבי הבצק במיקסר או בידיים. מכסים ומשהים כשעה.
2. להכנת מעמול תמרים, מחממים את התמרים על אש נמוכה, מוסיפים את השמן ומערבבים.
3. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. מרדדים כל חלק לעלה דק. מורחים בתערובת התמרים ומגלגלים לרולדה. פורסים את הרולדה לפרוסות. מניחים בתבנית אפייה משומנת.
4. להכנת מעמול אגוזים, מערבבים את מרכיבי המילוי. מרדדים את הבצק לעלה גדול. קורצים גידולים. מניחים במרכז כל עיגול כפית מהתערובת. סוגרים את הבצק לכדורים שטוחים. מניחים בתבנית אפייה משומנת.
5. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוי של 180 מעלות. עד שתחתית המעמול אפויה. מצננים. בוזקים מעל אבקת סוכר ומאחסנים בקופסה אטומה.
טיפ: אפשר לעטר את המעמולים בצבת המיועדת לכך.