אופן ההכנה: להמיס את השמרים בחצי כוס חלב, להוסיף 2 כפות קמח ו-2 כפות סוכר, לערבב טוב ולהפתיח בקערה קטנה. לחמם את יתרת החלב ולהמיס את החמאה.
לנפות את הקמח ולכל של המיקסר, לעשות בור בתוכו ולשפוך את תערובת השמרים.
להוסיף חמאה וחלב, 8 כפות סוכר, 6 כפות שמן וכפית מלח, 6 חלמונים ולערבב במיקסר עד שמתקבל בצק חלק. לכסות את הכלי ולהפתיח במקום חם.
לחלק את הבצק ל-3 חלקים שויים. לפתוח כל חלק, לפזר את תערובת המילוי בצורה שווה, לגלג לרולו ולהתפיח שוב. לטרוף ביצה ולמרוח על הרולו לפני האפייה, לפזר שומשום מלמעלה. לאפות בחום של 180 מעלות.