עוגת גבינה

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    12 שעות
מצרכים:
לבסיס:
 
100 גרם עוגיות טחונות גס
100 גרם חלווה מפוררת
100 גרם אגוזי מלך טחונים גס
100 גרם חמאה מוממסת
 
למילוי:
 
2 מכילים שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינה וניל
1 כוס חלב
500 גרם גבינה לבנה 5%
100 גרם שוקולד לבן מומס

לציפוי:
 
סילאן / דבש
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את מרכיבי הבסיס. משטחים היטב בתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ.
 
2. מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב, עד קבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה והשוקולד. מקציפים דקה נוספת עד שהקציפה אחידה. יוצקים על הבסיס ומקררים לילה.
 
3. פורסים את העוגה, מזלפים מעל כל מנה מעט סילאן או דבש ומגישים.
Powered by Artvision | Truppo Websites