אופן ההכנה: 1. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בבן מרי. מצננים. מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
2. מקציפים את החלבונים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציץ עד לקבלת קצפת תפוחה. מקפלים תערובת השוקולד. מוסיפים את השמנת המוקצפת. מערבבים הכל בתנועות קיפול.
3. טובלים את הביסקוויטים בחלב. מסדרים 2 שכבות בתבנית. יוצקים מעל את תערובת השוקולד. מפוררים מעל את המקופלות. מקפיאים. ניתן גם לסדר במספר שכבות.
4. אפשר לחמם 1/2 כוס חלב לערבב היטב עם שקית ג'לטין ולסנין תערובת השוקולד.
טיפ: אם תערובת השוקולד והביצים סמיכה מדי, ניתן להוסיף מעט חמאה או חלב.