אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה.
2. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים. פותחים כל חלק לגודל A4. בעזרת כף מורחים את המילוי לרוחב הבצק. מגלגלים כל עלה לרולדה ומקפלים פנימה את השוליים. מניחים את הגלילות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. אופים 40-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד קבלת גוון זהוב. מצננים מעט. בוזקים מעל אבקת סוכר. חותכים לרצועות באורך 10 ס"מ.
טיפ: מומלץ להגיש כשהעוגה עדיין חמה, בתוספת כדור גלידה או קצפת.