רולדת בשר עם בצק עלים

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    40 דקות
מצרכים:
1 חבילת בצק עלים מרודד
שמן לטיגון
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום
500 גרם בשר טחון
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
מלח, פלפל, מעט פפריקה חריפה
4\1 כוס מים
אופן ההכנה:
1. במחבת גדולה מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן, מוסיפים את שיני השום ואת הבשר, מטגנים תוך ערבוב ופירור הבשר, עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים את הפלפל האדום, הרסק, התבלינים והמים. משבלים על אש נומכה עד שהנוזלים נספגים.
 
2. להכנת הגלילות מחלקים את הבצק לשניים. שוטחים את הבצק על משטח עבודה ומניחים לכל אורכו חצי מכמות הבשר, מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית אפייה משומנת מעט. מכינים את הגלילה השניה ומניחים ליד הראשונה.
 
3. אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהרולדות זהובות.    
Powered by Artvision | Truppo Websites