בצק פילו במילוי ירקות

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
4 דפי פילו
מעט מרגרינה
שקית רוטב פטריות
 
למילוי:
 
1 בצל סגול
4\1 ראש כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
2 גזרים מגוררים
1 קופסה פטריות פרוסות
1 כפית מלח
2\1 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את שאר הירקות, מתבלים ומטגנים מספר דקות נוספות.
 
2. פורסים את דפי הפילו. מורחים את הדפקים במרגרינה. מהדקים את הדפקים אחד לשני בעזרת האצבעות. חותכים לריבועים בינוניים. מניחים מהתערובת במרכז כל ריבוע ומגלגלים. מהדקים היטב.
 
3. אופים כ-20 דקות בחום נמוך של 150 מעלות.
 
4. מכינים את רוטב הפטריות לפי הוראות היצרן. מגישים ליד.
 
טיפ: ניתן להוסיך כבדי עוף. מטגנים בנפרד ומוסיפים לתערובת הירקות.
Powered by Artvision | Truppo Websites