אופן ההכנה: 1. להכנת הסלסה, מערבבים היטב בקערה את העגבניות עם הפטרוזיליה, מחצית מכמות הבצל, הצ'ילי ומיץ הלימון.
2. במחבת חמה מחממים את הטורטיות מספר שניות מכל צד, על מנת שתתרככנה ונוכל לעבוד איתן ביתר קלות.
3. מערבבים יחד את הגבינות.
4. פורסים טורטיה על משטח עבודה, מניחים במרכז כף סלסה עגבניות ומעל כף גדושה מתערובת הגבינות, מסיימים עם כף קרם פרש או יוגורט.
מגלגלים את הטורטיה. מניחים בתבנית איפפה עם הפתח כלפיי מטה. מפזרים מעל את יתרת הבצל, שארית הסלסה, הגבינות והקרם פרש.
5. אופים 25-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות.