אינצ'לדה

  • מקור המנה
    מזרח אירופה
  • זמן הכנה
    40 דקות
מצרכים:
החומרים ל-4 מנות:
 
400 גרם עגבניות מרוסקות מסוננות
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 בצל סגול חתוך לקוביות
צ'ילי חריף או מתוק (תלוי בטעם האישי)
1 לימון סחוט
4 טורטיות מקמח חיטה
80 גרם גבונת גאודה מגוררת
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת 1 גביע גרם פרש
אופן ההכנה:
1. להכנת הסלסה, מערבבים היטב בקערה את העגבניות עם הפטרוזיליה, מחצית מכמות הבצל, הצ'ילי ומיץ הלימון.
 
2. במחבת חמה מחממים את הטורטיות מספר שניות מכל צד, על מנת שתתרככנה ונוכל לעבוד איתן ביתר קלות.
 
3. מערבבים יחד את הגבינות.
 
4. פורסים טורטיה על משטח עבודה, מניחים במרכז כף סלסה עגבניות ומעל כף גדושה מתערובת הגבינות, מסיימים עם כף קרם פרש או יוגורט.
מגלגלים את הטורטיה. מניחים בתבנית איפפה עם הפתח כלפיי מטה. מפזרים מעל את יתרת הבצל, שארית הסלסה, הגבינות והקרם פרש.
 
5. אופים 25-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות.
Powered by Artvision | Truppo Websites